Text

Представяме на Вашето внимание широка гама от конструкции, които ще Ви помогнат при складирането, производството и редица други операции от Вашата дейност.

Тръби с цветно пластмасово покритие, прахово покритие или възможности от тръби от неръждаема стомана, които могат да се нарежат по желание и размери, зададени от нашите клиенти. Тези тръби се свързват помежду си с помощта на метални скоби и аксесоари, чрез които се осигурява бърз монтаж. Те са многопрофилни и могат да бъдат използвани отново и да намерят място в направата на други конструкции. Голямо предимство е и ниската икономическа стойност/себестойност.

Долупосочените възможности могат да бъдат сведени до индивидуални решения:

Динамични движещи се рафтове

Монтажни линии

Фифо системи за събиране

Рафтове/стелажи

Ръчни коли, теглещи коли

Монтажни и опаковъчни машини

Подготвителни екипни системи

Дъски и знаци за безопасност

Конвейери…

Повечето инсталации имат нужда от 5 милиметров  имбусен ключ. За  да се постигнат желаните резултати няма нужда от специални инструменти или технически умения.

Местата, адаптерите, транспортните ленти, притежателите на лента, тапи, регулиращи крака, потребителски приложения в подкрепа на широки продукти : KIZEN (постоянно развитие) идеален за операции за постно производствени принципи.

Добавяйки постоянно и разходно-ефективно развитие, многостранно помага на концепция за манипулиране.

Тръбите се монтират в складове със специални оцветявания и стандартни начини, транспортни операции, офиси, лаборатории, т.е. почти за всяко място създава информативност за бързо творчество и иновативност.

С мечтите си ще постигате следните неща:

Повече ергономичност

Повече производство

По – бърза доставка

Универсалност

Повторна употреба

Намаляване на разходите.

Изберете своя метод ….

Ние да проектираме, да монтираме и да Ви изпратим с подходящ за Вас сервиз.

Ние да проектираме и направим предварителния монтаж. Последващият монтаж да бъде направен от Вашият екип.

Ние да проектираме – а Вие да направите монтаж с наличните Ви на склад стоки.

Ние да Ви изпратим продуктите, а Вие да направите проектирането и монтажа.

За демонстрация се свържете с нас ,за да откриете колко е лесно да създавате Вашите собствени рентабилни решения.

Креативността, гъвкавостта и най – високото качество за нашите отличителни черти на Европейския пазар.

За нас желанията на клиентите са много важни, за да развием нашата собствена система, по-лесно и по-бързо да конкурираме с нашите конкуренти. Сами може да се уверите във високото качество на навременната и точна доставка след поръчката Ви, сервизното ни обслужване, заседанията ни за продажби, първокласните ни техници и качествените ни продукти.

Ние не сме само фирма доставчик, а в същото време нашата цел е да ви помогнем и да бъдем от началото до края с Вас при намирането на новите продукти, които са Ви нужни. Екипът ни ще подкрепя проектите Ви от “А” до “Я” – за това може да бъдете абсолютно сигурни!

Технически ни предложения са отворени за Вас по всяко време и място. Където и когато имате нужда – по телефона или на място.

Защото Вашият успех означава ,че и ние сме успели…